vår tjänst – repair & go
vår tjänst

Vi tror på god relation

Vi tror på god relation
Vi älskar teknik och de individer som använder den. Vi ger våra kunder första prioritet och strävar ständigt efter att överträffa deras förväntningar

Tips och råd

Smarta skötselråd för din mobiltelefon

Här hittar du några praktiska råd på hur du på bästa sätt kan ta hand om din iPhone / Smartphone så att den håller sig i riktigt bra skick ännu länge. Du finner som exempel råd kring effektiv rengöring av mobilen och hur du gör för att batteriet på din mobiltelefon ska bli mer hållbart.

LADDNING OCH BATTERI

01

Gör en full laddningscykel var 20-30:e laddning. En full laddningscykel innebär att du laddar upp din enhet till 100 % och sedan låter batteriet gå ner till 0 % innan du laddar igen.

02

Dra ner på ljusstyrkan, då det drar mindre ström.

03

Fortsätt inte ha laddaren inkopplad då du nått 100%. Det kan skada batteriet med tiden. Låta batterinivån ligga mellan 30-80% för mest effektivt batteriliv.

RENGÖRING AV MOBILTELEFON

Step 1

Rengör din mobiltelefon regelbundet

Rengör din mobiltelefon regelbundet för att hålla borta smuts och bakterier. Använd inte starka rengöringsmedel, utan torka istället av mobilen med en väldigt lätt fuktad mikrofiberduk. Tänk på att inte ha laddare eller hörlurar inkopplade när du rengör

Step 2

Känner du att laddningen tar dåligt?

Känner du att laddningen tar dåligt? Ett enkelt tips för att hålla laddningsuttaget rent är att använda sig av en tandpetare. Genom att försiktigt föra in tandpetaren i uttaget kan man lirka ut damm och smuts som fastnat.

SNABBA UPP MOBILEN

Nollställ inställningar

01

Nollställ inställningar på mobilen med jämna mellanrum. Du kan rensa cache, nollställa inställningar / enskilda inställningar.

Säkerhetskopiera din

02

Säkerhetskopiera din iPhone emellanåt så att du har en sparad kopia med inställningarna som backup.

Rensa bilder

03

Rensa bilder som tar onödig plats och rensa cache-filer på webbläsaren som tar onödig plats på minnet i mobiltelefonen. 

Skydda mobilen

Ha alltid skärmskydd och fodral/skal på din smartphone eller iPhone för att minimera risken att skada fram- och baksidan på din mobil. Hos oss finner du kvalitetsskydd för att på bästa sätt skydda mobilen från olyckor.

Apple logo
I Phone
I Pad

Mac

samsung475

Cellphons

Tablet
Huawei-Logo 325

Cellphons

Tablet
desktop and lap

Desktop

Laptop