Om oss
About Us

Vårt värde

Repair & Go företag är specialiserat på att reparera smartphones, surfplattor och datorer inklusive iPhone, iPad och Samsung och vi är stolta över medan vi väntar på väntetider, en livstidsgaranti och garanterar säkerheten för din privata information. Våra högt utbildade och ackrediterade teknikreparationsspecialister kan fixa de vanligaste enhetsfel inom 30 minuter.

Vi kan byta ut din skärm, fixa kameraproblem eller ge ditt batteri en boost. Vi erbjuder också reparation av vätskeskador, reparation av logikbrädor och återhämtning av data. Är du inte säker på vad som är fel? Våra tekniker kan också utföra en diagnos.

Våra tro

Quality400

Bästa kvalitet

Vi tror på bästa kvalitet
Vår djupt begåvade personal med specialister får din enhet att fungera som ny. Vi tror att reparationen bara är lika bra som kvaliteten på de delar som används.

Hands Shake400

Bra förhållande

Vi tror på god relation, vi älskar teknik och de individer som använder den. Vi ger våra kunder första prioritet och strävar ständigt efter att överträffa deras förväntningar.

Icon Idea400

Förmågor

Vi tror på förmågor, vi har den expertis som återspeglar kvaliteten och hastigheten på vår reparation. Vi vet hur vi reparerar problemen och kopplar dig tillbaka.

Environment400

Miljö

Att reparera är mycket miljövänligare än att köpa nytt, vi återvinner också allt avfall!

A Leaf

Vi bryr oss om miljön

Genom att återanvända en enda mobiltelefon så minskar CO2 utsläppen med ungefär 52 kilo koldioxid, och avfallsmängden med 86 kilo avfall.

Vårt lag

Vi är alltid angelägna om att få teamet att få de senaste kurserna och utbildningarna för att hantera modern teknik som utfärdats av tillverkarna och följa upp allt nytt i underhållsvärlden.

About Image2 1
0 +
År av erfarenhet
0 +
Nöjda kunder
0 %
Reparera

Vår hemlighet

Om vi hade en “hemlig sås” skulle det vara våra fantastiska människor.
Vi har bara professionellt team!

0
    0
    Din vagn
    din vagn är tomÅtergå till butiken